100 g rosiner el. tørrede tranebæk evt. 100 g rosiner el. tørrede tranebæk
Pensling: Pensling:
1
æg1 æg
Opskrift:
Smelt smør, tilsæt mælken og opløs gæren i den lune blanding. Ælt resten af ingredienserne i dejen.
Hvis dejen virker klistret, så tilføj 50 g ekstra hvedemel.
Stil dejen til hævning ca 1-2 timer.
Rul 20 boller og fordel dem på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve en time. Pensel bollerne med pisket æg lige inden de bages ved ca 220 grader i almindelig oven i ca. 12-15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3572 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider