Smørdej: Alle ingredienser blandes og stilles koldt ca. 20 min.
Dejen rulles ud så den kan ligge i en stor rund ovnfast form.
Mazarinmasse: Sukker og marcipan blandes. Smør tilsættes. Æggene tilsættes et af gangen under omrøring. Massen fordeles i formen oven på mørdejen.
Bunden bages ved 200* i ca. 15 - 17 min.
Nøddemasse: Alle ingredienserne undtagen hasselnødderne kommes i en gryde og koges ved jævn varme i ca. 3 mim. Tilsæt nødderne og kog yderligere 2 min.
Når nøddemassen er afkølet, bliver den smørbar. Massen smøres på den færdige afkølede bund og bages færdig i 10 min ved 200*
Tips:
Må gerne være lidt lun og
kan evt. serveres med en god vaniljeis
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6045 gange, og udskrevet 116 gange.
Energi:
KJ total 29593 (7046 kcal)
KJ pr. 4932 (1174 kcal)
Vægt ialt 1495 gram
Vægt pr. 249 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1979 KJ (471 kcal) Protein 5.5 gram Fedt 35.1 gram Kulhydrat 35.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider