Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogt torskerogn

Henkogt torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :





Ingredienser:
 lage: pr. liter vand
10 g.salt
1 spsk.eddike
 


Opskrift:

de rensede rogn altså befriet for forskellige ting som ikke er rigtige rogn koges i lagen i cirka 20 min. rognen fyldes i rene henkogningsglas og overhældes med lagen fra før henkoges 1. gang 45 min. ved 100 grader
2. gang 30 min. ved 100 grader.

Tips:

der skal bruges rigtig torskerogn ikke det man køber i jerndåser der kan også bruges rejer eller andre skaldyr. brug rigtige henkogningsglas søg evt. Google.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2888 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu