Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Henkogt torskerogn

Henkogt torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :



Ingredienser:
 lage: pr. liter vand
10 g.salt
1 spsk.eddike
 
Opskrift:
de rensede rogn altså befriet for forskellige ting som ikke er rigtige rogn koges i lagen i cirka 20 min. rognen fyldes i rene henkogningsglas og overhældes med lagen fra før henkoges 1. gang 45 min. ved 100 grader
2. gang 30 min. ved 100 grader.

Tips:

der skal bruges rigtig torskerogn ikke det man køber i jerndåser der kan også bruges rejer eller andre skaldyr. brug rigtige henkogningsglas søg evt. Google.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3287 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu