bov, skank, halskam, mellemkam eller bugflæsk fra gris bov, skank, halskam, mellemkam eller bugflæsk fra gris
salt salt
vand vand
Opskrift:
kødet lægges i kogende vand det skummes efter et stykke tid og tilsættes salt og koges mørt ved svag varme det skummes igen. og tages op af gryden og befries for ben og fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas vandet fra før hældes over og glassene lukkes og henkoges 1,5 time ved 100 grader.
Tips:
dette er en opskrift for at vise at man også kan henkoge kød. der skal bruges rigtige henkogningsglas søg evt. på google
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4543 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
skræmt barn - 2017-03-03 18:15:09 Ok, lad VÆRE med at bruge kloramin til at rense noget som helst fødevaremæssigt med. Det er møghamrende usundt at sylte i. Atamon er bedre hvis du virkelig gerne vil have kemi i maden.
Samt hele konceptet med en henkogning er, at denne metode, hvis den bliver udført rigtigt, simpelthen dræber bakterier og svamp- og gærvækst. du kan med fordel henkoge af 2 omgange hvis du vil være sikker. Skoldning af glassene bør være rigeligt hvis du vil henkoge.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider