Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogt flæskekød

Henkogt flæskekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :





Ingredienser:
 bov, skank, halskam, mellemkam eller bugflæsk fra gris
 salt
 vand
 


Opskrift:

kødet lægges i kogende vand det skummes efter et stykke tid og tilsættes salt og koges mørt ved svag varme det skummes igen. og tages op af gryden og befries for ben og fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas vandet fra før hældes over og glassene lukkes og henkoges 1,5 time ved 100 grader.

Tips:

dette er en opskrift for at vise at man også kan henkoge kød. der skal bruges rigtige henkogningsglas søg evt. på google




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3575 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

skræmt barn  -  2017-03-03 18:15:09
Ok, lad VÆRE med at bruge kloramin til at rense noget som helst fødevaremæssigt med. Det er møghamrende usundt at sylte i. Atamon er bedre hvis du virkelig gerne vil have kemi i maden. Samt hele konceptet med en henkogning er, at denne metode, hvis den bliver udført rigtigt, simpelthen dræber bakterier og svamp- og gærvækst. du kan med fordel henkoge af 2 omgange hvis du vil være sikker. Skoldning af glassene bør være rigeligt hvis du vil henkoge.