Henkogte kantareller

Henkogte kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.kantareller
10 g.smør eller margarine
1 tsk.salt
 
Opskrift:
kantarellerne renses og skylles steges med margarinen eller smørret og saltet til svampene falder sammen det hele puttes i varme atamonskyllede henkogningsglas også fedtet. de lukkes og henkoges i en time ved 100 grader

Tips:

brug rigtige henkogningsglas søg evt. på google


karakterer:
Opskriften er vist 3734 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu