Henkogte kantareller
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
kantarellerne renses og skylles steges med margarinen eller smørret og saltet til svampene falder sammen det hele puttes i varme atamonskyllede henkogningsglas også fedtet. de lukkes og henkoges i en time ved 100 grader
Tips: brug rigtige henkogningsglas søg evt. på google |
|
Opskriften er vist 4813 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne