Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogt blomkål

Henkogt blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :





Ingredienser:
900 g.blomkål
3.5 dl.vand
0.75 tsk.salt
 


Opskrift:

blomkålen befries for blade skylles og lægges i vand (ikke det vand der er beskrevet men det blomkålen dækkes) der skal det være en time. salt skal også være i vandet. her efter skal blomkålen deles i buketter. buketterne skylles i kloraminopløsning og blancheres. blomkålen fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas giv de 3.5 dl. vand et opkog og hældes i glassene for at undgå mørkfarvning kan man tilsætte en knap moden tomat. glassene lukkes. henkoges første gang i 60 min. ved 100 grader. og anden gang i 40 min. 100 grader

Tips:

brug kun rigtige henkogningsglas søg evt. på google




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1961 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu