blomkålen befries for blade skylles og lægges i vand (ikke det vand der er beskrevet men det blomkålen dækkes) der skal det være en time. salt skal også være i vandet. her efter skal blomkålen deles i buketter. buketterne skylles i kloraminopløsning og blancheres. blomkålen fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas giv de 3.5 dl. vand et opkog og hældes i glassene for at undgå mørkfarvning kan man tilsætte en knap moden tomat. glassene lukkes. henkoges første gang i 60 min. ved 100 grader. og anden gang i 40 min. 100 grader
Tips:
brug kun rigtige henkogningsglas søg evt. på google
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2545 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider