Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommegelé

Blommegelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mubbe

Indsendt :





Ingredienser:
1 brevMelatin (Gul)
3000 g.Skyllede Blommer
3 dl.Vand
3 tsk.Citronsyre
3 tsk.Atamon
725 g.Sukker
 


Opskrift:

De Skyllede Blommer, Vand og Citronsyre bringes langsomt i kog under et låg og koges i 30-45 minutter. De kogte blommer hænges op til afdrypning i en saftpose. Saften bringes i kog igen og der tilsættes Melatin og herefter Sukker lidt af gangen. Saften koges i 15-20 minutter. Skummet fra saften fjernes. Atamon tilsættes til allersidst. (Atamon må ikke koge)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7653 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu