Blommegelé

Blommegelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mubbe

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 brevMelatin (Gul)
3000 g.Skyllede Blommer
3 dl.Vand
3 tsk.Citronsyre
3 tsk.Atamon
725 g.Sukker
 
Opskrift:
De Skyllede Blommer, Vand og Citronsyre bringes langsomt i kog under et låg og koges i 30-45 minutter. De kogte blommer hænges op til afdrypning i en saftpose. Saften bringes i kog igen og der tilsættes Melatin og herefter Sukker lidt af gangen. Saften koges i 15-20 minutter. Skummet fra saften fjernes. Atamon tilsættes til allersidst. (Atamon må ikke koge)


karakterer:
Opskriften er vist 11987 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-09-15 11:09:23
Hvor meget saft af de 3 kg ?