Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blommegelé

Blommegelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mubbe

Indsendt :



Ingredienser:
1 brevMelatin (Gul)
3000 g.Skyllede Blommer
3 dl.Vand
3 tsk.Citronsyre
3 tsk.Atamon
725 g.Sukker
 
Opskrift:
De Skyllede Blommer, Vand og Citronsyre bringes langsomt i kog under et låg og koges i 30-45 minutter. De kogte blommer hænges op til afdrypning i en saftpose. Saften bringes i kog igen og der tilsættes Melatin og herefter Sukker lidt af gangen. Saften koges i 15-20 minutter. Skummet fra saften fjernes. Atamon tilsættes til allersidst. (Atamon må ikke koge)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9235 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu