Kærnemælkssuppe - med æg

Kærnemælkssuppe - med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
80 g.Rismel
1.5 l.Kærnemælk
50 g.Rosiner
 Lidtrevet citronskal
100 g.Sukker
1 æg
 
Opskrift:
Rør rismel, æg og kærnemælk til en jævning i en gryde og tilsæt halvdelen af sukkeret. Sæt gryden over på svag varme og pisk hele tiden til suppen kommer i kog. Kog suppen 2 min. kom rosinerne i. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.


karakterer:
Opskriften er vist 7993 gange,
og udskrevet 92 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu