Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælkssuppe - med æg

Kærnemælkssuppe - med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :





Ingredienser:
80 g.Rismel
1.5 l.Kærnemælk
50 g.Rosiner
 Lidtrevet citronskal
100 g.Sukker
1 æg
 


Opskrift:

Rør rismel, æg og kærnemælk til en jævning i en gryde og tilsæt halvdelen af sukkeret. Sæt gryden over på svag varme og pisk hele tiden til suppen kommer i kog. Kog suppen 2 min. kom rosinerne i. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6213 gange,
og udskrevet 70 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu