Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kærnemælkssuppe - med æg

Kærnemælkssuppe - med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :



Ingredienser:
80 g.Rismel
1.5 l.Kærnemælk
50 g.Rosiner
 Lidtrevet citronskal
100 g.Sukker
1 æg
 
Opskrift:
Rør rismel, æg og kærnemælk til en jævning i en gryde og tilsæt halvdelen af sukkeret. Sæt gryden over på svag varme og pisk hele tiden til suppen kommer i kog. Kog suppen 2 min. kom rosinerne i. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7258 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu