Kærnemælkssuppe - med æg

Kærnemælkssuppe - med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
80 g.Rismel
1.5 l.Kærnemælk
50 g.Rosiner
 Lidtrevet citronskal
100 g.Sukker
1 æg
 
Opskrift:
Rør rismel, æg og kærnemælk til en jævning i en gryde og tilsæt halvdelen af sukkeret. Sæt gryden over på svag varme og pisk hele tiden til suppen kommer i kog. Kog suppen 2 min.

kom rosinerne i. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. Rør lidt af den varme suppe i. Hæld derefter resten af suppen i skålen.





karakterer:
Opskriften er vist 9417 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu