Nødde-/karameltærte

Nødde-/karameltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marianne Søgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
180 g.hvedemel
100 g.lys rørsukker
0.5 tsk.bagepulver
100 g.smeltet smør
 
 Fyld:
175 g.hakkede hasselnødder el. mandler (el. blandet)
1 ds.Nestlé sødet kondenseret mælk
50 g.brun farin
2 spsk.(ahorn-)sirup
2 spsk.whisky
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Bland mel, rørsukker og bagepulver i en skål og tilsæt smør. Rør det sammen. Dejen skal være smuldrende. Pres dejen i et smurt tærtefad (ca. 28 cm i diameter). Tænd ovnen (varmluft) på 150 grader. Bland kondenseret mælk, brun farin, ahornsirup, whisky, vaniljesukker og de hakkede nødder/mandler. Hæld blandingen i tærteformen over bunden. Bag tærten i ovnen i 60 min.

Tips:

Kondenseret mælk kan købes på dåse i supermarkeder. Det står i afdelingen med kagecreme. Server tærten med kold vaniljeis, og man har den lækreste dessert.





karakterer:
Opskriften er vist 18926 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu