Dej
Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt sukker, og smuldret margarine. Lad det hæve ½ time og kom derefter 450 g af melet i. Lad det efterhæve ca. 1 time.
Ælt resten af melet i til en smidig og let dej.
Dejen rulles ud i 3 mm tykkelse og ca. 50 - 70 cm langt. Brug lidt mel på bordet så dejen ikke hænger i.
Skær dejen i 4 stk.
Remonce:
Sukker, margarine og kanel varmes i en gryde til den er tykflydende.
Remonce og rosiner lægges de 4 dejstykker og foldes derefter til en kringler. Hæves ½ time
Pensl med æg og derefter med sukker og nødder
Tips:
Bagetid ca. ½ time ved 200*
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3340 gange, og udskrevet 62 gange.
Energi:
KJ total 31015 (7384 kcal)
KJ pr. Kringle 31015 (7384 kcal)
Vægt ialt 1758 gram
Vægt pr. Kringle 1758 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1763 KJ (419 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 27.0 gram Kulhydrat 41.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider