Vidunderlig Kringle

Vidunderlig Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Kringle 1 Kringle
KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :

Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
330 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
   
  Remonce:
225 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
 
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Opskrift:
Dej
Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt sukker, og smuldret margarine. Lad det hæve ½ time og kom derefter 450 g af melet i. Lad det efterhæve ca. 1 time.
Ælt resten af melet i til en smidig og let dej.
Dejen rulles ud i 3 mm tykkelse og ca. 50 - 70 cm langt. Brug lidt mel på bordet så dejen ikke hænger i.
Skær dejen i 4 stk.

Remonce:
Sukker, margarine og kanel varmes i en gryde til den er tykflydende.

Remonce og rosiner lægges de 4 dejstykker og foldes derefter til en kringler. Hæves ½ time

Pensl med æg og derefter med sukker og nødder



Tips:

Bagetid ca. ½ time ved 200*


karakterer:
Opskriften er vist 3630 gange,
og udskrevet 76 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 30913 (7360 kcal)
KJ pr. Kringle 30913 (7360 kcal)
Vægt ialt 1752 gram
Vægt pr. Kringle 1752 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1764 KJ (420 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 27.1 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu