Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cakepops med appelsin

Cakepops med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
3 æg
250 g.sukker
2 appelsiner Revet skal herfra
150 g.smeltet smør
3 tsk.vaniljesukker
200 g.hvedemel
4 spsk.kakao
1 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
 
 Smørcreme:
40 g.blødt smør
100 g.flormelis
2 spsk.mælk
4 spsk.kakao
2 tsk.vaniljesukker
 
 Overtræk og pynt:
400 g.mørk chokolade
 Krymmel
 Træspyd
 


Opskrift:

DEJ:
Pisk æg og sukker skummende.
Rør appelsinskal i massen.
Tilsæt smeltet smør og vaniljesukker.
Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen.
Tilsæt mælk.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir.
Bag kagen på nederste rille på 160 grader almindelig ovn i 50-55 minutter.
OBS: Kagen må IKKE få en hård skorpe, så læg evt. et stykke sølvpapir hen over, efter kagen har bagt i 30 minutter.
Sæt den færdige kage til at køle helt af.

SMØRCREME:
Pisk smør, mælk, flomelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet masse.
Smuldr den afkølede kage ned i smørcremen.
Saml blandingen med hænderne til konsistensen som en romkugledej.
Tril kugler på 3-4 cm og placer dem på en tallerken.

OVERTRÆK OG PYNT:
Smelt lidt af chokoladen, dyp spidsen af træspydene i og stik en i hver kugle. (Den smeltede chokolade kommer til at fungere som lim.)
Sæt dem i køleskabet i 30 minutter.
Smelt resten af chokoladen.
Vend kuglerne i chokoladen og drys krymmel på toppen, før chokoladen størkner.
Hæld sukker i kopper eller små skåle og placer træspydene i dem med kuglerne op ad. (Sukkeret sørger for, de ikke vælter.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3440 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu