Erlings kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
|
|
Kog og pil karoflerne. skær dem i skriver og afkøles.
Bland mayonnaise og creme frice tilsæt hakket dild, purøg og det hakkede rødløg. Giv hvidvinseddiken et opkog sammen med sødetabletter og sukker. bland det let afkølede eddike i dressingen. tilsæt de afkølede kartofle skriver Smag til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 5119 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne