Flæskestegssovs, alternertiv

Flæskestegssovs, alternertiv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : MayaCB

Indsendt :



Ingredienser:
 Sky fra den færdige flæskesteg
2.5 dl.Fløde (Gerne mere hvis det ønskes)
 Vand (evt. fra kogte kartofler)
0.5 Grøntsagsboullion
3 spsk.Rødvin
1-2 tsk.Ketchup
0.5 tsk.Sennep
 Salt
 peber
 Jævning (Evt. Marizenamel blandet med vand)
 Sovsekulør
 
Opskrift:
Hæld skyen fra flæskestegen i en gryde. Hæld 1/2 dl vand i. Pisk fløde, ketchup og sennep i. Smuldr grøntsagsboullionen i og pisk. Hæld rødvin i. Smag til med salt og peber. Jævn nu sovsen, der varmes godt op. Tilsæt kulør til sovsen har den ønskede farve. Man kan evt. tilsætte mere fløde og rødvin, hvis det ønskes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flæskestegssovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10085 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu