Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Canadisk Kringle

Canadisk Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
50 g.Gær
1 spsk.Sukker
240 g.Smør/margarine
2 dl.Mælk
400 g.hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør/margarine
100 g.Sukker
100 g.Knuste makroner
 
 Pensling:
 Æg
 tesukker
 hakkede nødder
 


Opskrift:


Rør gæren ud i sukkeret. Smelt smørret og rør mælken i. Rør gæren i når blandingen lillefingervarm. Rør melet i lidt efter lidt til dejen er blød og smidig og lidt fedtet. Dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time, til den er dobbelt størrelse. Ælt dejen igennem. Rul den ud på et melet bord til en rektangel på ca. 50x25 cm. Rør fyldet samme, og smør det på. Fold siderne tæt sammen. Læg kringlen ( evt. bøjet u-form ) på bagepllade, og lad den efterhæve 20 min. Pensl med æg, drys med tesukker og hakkede nødder

Bagetid:
Bag kringlen midt i ovnen ca. 30 min. ved 190*




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3262 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu