Smedegårdskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ? Indsendt af : Hanne Asdall Indsendt : Red: |
|
|
Æg og sukker piskes godt heri blandes mel, vanilje, og bagepulver.
Margarine og mælk varmes op til kogepunktet og kommes i dejen. Dejen kommes i en bradepande (til ovnen). Bages i ca.20 min. Når kagen komme ud af ovnen smørres overtrækket på. Tips: overtrækket til kagen kan evt. tilsættes lidt hakkede nødder eller lidt kokosmel |
|
Opskriften er vist 5758 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne