Kommentarer
Tina Jensen - 2019-10-10 18:52:43 Et lidt trist billede som desværre ikke viser hvor god denne ret i virkeligheden er ! Har lavet den et utal af gange og det smager himmelsk - lad jer ikke skræmme men prøv det.
Marianne Bush - 2018-02-26 22:28:06 Jeg har arvede denne opskrift fra min mor og har lavet den i noget med 45 år med et par ændringer. Skærer to mørbrader halvvejs igennem på langs (så de bliver flade), lægger dem sammen med persille i midten og vikler baconstrimler om de to mørbrader. Binder dem sammen med tråd og fortsætter så som beskrevet i opskriften (selvfølgelig uden bacon stykkerne) dog uden soya sovs men med blue cheese.
Linda Hansen - 2013-01-25 13:13:10 Super god opskrift.....dog bruger jeg 1 tsk gorgonzola i stedet for kinesisk soya og letter den lidt med 1 oksekødsterning og vand.....absolut en af vores favoritter
Gerda Jensen - 2012-04-30 16:45:50 Det er jo Kirsten Hüttemeiers opskrift! Så den fornylig i TV.
Venlig hilsenm - Gerda Jensen
lars jensen - 2010-03-14 13:57:06 det bliver endnu bedre hvis man kun giver 2,5dl kaffe fløde og spæder til med mælk under stegningen og giver den 4-5 hele enebær, og når stegen er færdig så kom alt mælkesnakset op i en kasserolle og kog panden af, i et par minutter,i ca 3 dl vand(for at få endnu mere vildt smag frem). kom det op i kasserollen og smag den til og jævn den...
oj det bliver godt ;-)
Linda - 2009-07-24 18:44:43 Da jeg ikke er vild med soya brugte jeg 1 spsk blåskimmelsost for at fremme vildtsmagen. Det var alle tiders...... rigtig god smag. Det er ikke sidste gang vi har lavet den ret!!!!!!!!
Anne-Marie Molzen - 2009-02-28 16:58:21 Vi laver altid waldorfsalat til og det smager himmelsk....*ss*
Joy - 2008-08-11 11:08:34 Fantastisk!!
- 2008-04-22 19:34:48 Rigtig god ret. Jeg foretrækker dog at komme fløden i til allersidst før evt jævning.
Michael Bruun - 2008-04-18 09:34:22 Det er sjældent jeg har smagt noget bedre "Kanon Opskrift"
Heidi - 2007-06-10 16:31:15 Det smager okey, men vi foretrækker ris som tilbehør i stedet for kartofler.
Anne-Marie Molzen - 2007-02-24 13:01:56 Helt klart en favorit ret her i huset - det er bare SÅ lækkert.
Anita Sørensen - 0000-00-00 00:00:00 Det er virkelig en favorit hjemme hos os
lone - 0000-00-00 00:00:00 smager himmelsk
jørgen wenike - 0000-00-00 00:00:00 kan ikke blive bedre
Charlotte - 0000-00-00 00:00:00 mums.. en lækker ret- jeg brugte kalkun bacon istedet for alm.bacon og creme fraise 4% istedet for fløde og det blev retten bestemt ikke ringere af også med en lækker waldorff salat til!!
Catrine Olsen - 0000-00-00 00:00:00 Dette er allertiders måltid
Frits - 0000-00-00 00:00:00 Smager super. Steg dog først, og hold mørbraden varm med staniol og et viskestykke. Lav så sovsen og brug evt. lidt skimmel ost. Der kan spares meget på fedtet hvis fløden udskiftes med creme fraise 6% til madlavning, og hvis fedtet hældes fra baconet efter stegning.
Annelise Øgelund - 0000-00-00 00:00:00 Bare lækker
Jørn Rex - 0000-00-00 00:00:00 Jeg tilsætter 1/4 blu castello ell. lidt mere sammen med fløden og så undlader jeg soyaen, jeg koger ved svag varme sovsen tykker. Alternativ severes også med franske kartofler helst Samsø med sydesalt og trekorns flute. Velbekomme
ims - 0000-00-00 00:00:00 det kaldes jo "vildtsauce" og det skal skille
Per - 0000-00-00 00:00:00 Kaffefløden skilte kraftigt under stegningen, men det var nu alligevel en dejlig sauce, men næste gang vil jeg nok prøve med mælk i stedet
Margit Andersen - 0000-00-00 00:00:00 Kan det laves med andet end piskefløde og kaffefløde
sinus5 - 0000-00-00 00:00:00 det må være samme person der har skrevet om retten, trods forskellige navne. retten er da meget god, MEN, den skal absolut ikke stege sammen med fløde og gele og baconen skal ikke steges i smør, det steger udmærket i egen fedt, ellers bliver det for fedt. fløde og gele kommes i bagefter, så skal i bare se, så er de der
Anne-Marie Molzen - 0000-00-00 00:00:00 Fantastisk ret og nem at lave!!
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Alletiders ret. Topkarakter herfra.
Benny Bang - 0000-00-00 00:00:00 Bacon og mørbrad - god kombination
Hanne Pedersen - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god og en lækker sovs
Lene - 0000-00-00 00:00:00 Smager godt med Karolines Waldorffssalat til
Hanne jensen - 0000-00-00 00:00:00 Lækker lækker mad
Maria Sjøgren - 0000-00-00 00:00:00 en virkelig favorit
Kenneth Lindhardt - 0000-00-00 00:00:00 Nem og super lækkert
Hans Schmidt - 0000-00-00 00:00:00 Fantastisk god !
Inger Hansen - 0000-00-00 00:00:00 megago'
Erik Nielsen - 0000-00-00 00:00:00 Dette er rigtig god mad
|