Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chocolate Chip Cookies -Amerikansk opskrift!

Chocolate Chip Cookies -Amerikansk opskrift! , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

SmåkagerRet : Småkager - American cookies

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Dejen er fryseegnet. Ikke efter bagning..

Indsendt af : Sophie

Indsendt :





Ingredienser:
1.2 dl.Palmin
1.2 dl.Margarine
6 dl.hvedemel
2.4 dl.Brun farin
1.2 dl.Sukker
2 Æg
1 spsk.Vanilje pulver
1 tsk.Natron
 Chokolade afhængigt af hvor meget man vi have i kagerne
 


Opskrift:

Bland først Palmin og Margarine med en håndmixer så det bliver til en klistret masse.
Tilsæt kun halvdelen af melen, farin, sukker, æg, vanilje og natron - Det røres sammen med håndmixeren.
Derefter tilsætter man det sidste Mel og chokolade stykkerne. Mix igen og man har nu "The cookie dough".
Herefter tager man en bageplade UDEN bagepapir og ligger klatter af dejen på (jo større klatter jo større cookies - prøv dig frem)
Ovnen skal være på 190 grader, for mig virker varmluft ovn bedst men, du kender bedst din egen ovn og er sikker på alm. ovn kan bruges. The cookies skal have mellem 8-10 min. ved 190 grader - IGEN er det vigtigt at man holder øje med kagerne. Hos mig skal kagerne have lige præcis 9 minutter hverken mere eller mindre.
Meningen med disse kager er at de i kanten skal være en smule brunere end resten af kagen og at den i midten skal være helt blød. Nå man tager kagerne ud af ovnen skal man med det samme flytte dem over på en rist. Kagerne vil virke ubagte i midten, det er MENINGEN. Amerikanske chocolate chip cookies skal ifølge amerikanerne være bløde i midten og lidt sprødere i kanten. Sådan smager de også bedst syntes jeg i forhold til hårde småkager.


Tips:

Opskriften lærte jeg mens jeg boede i USA, opskriften er amerikansk og det er derfor dl. målene er lidt sjove fordi de org. er målt i Cups.

Org. bruger man istedet for palmin et ingrediens der hedder Shortening men Palmin har den samme effekt at gøre kagerne sprøde i kanten og bløde i midten.

Selve dejen, kan også fryses ned i små klumper og blandes i f.eks, is men kan også spises bare som en snack ligesom chips. Hvilket også er meget normalt at gøre i USA... og det smager altså super godt! HVis man er bange for salmonella kan man jo bruge pasteuriserede æg.

SERVERINGSFORSLAG:
Tag kagerne ud af ovnen, lad dem ligge på risten i 2 minutter. Knæk dem derefter midtover så man kan se hvor bløde og næsten ubagte de er i midten og dyp dem derefter i mælk. Lækkert.

Ellers kan de også spises kolde, de fortsætter nemlig med at være bløde i midten, hvis man opbvarer dem i en beholder.

Pak dem ikke i en beholder før de er helt kolde på risten.

ENJOY!




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chocolate chip cookies



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6996 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu