Tunsalat med Æg og Sennep

Tunsalat med Æg og Sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Hr. Nielsen

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.Tun i vand
7 spsk.Mayonnaise
3 spsk.Bornholmsk sennep
1 tsk.Dijonsennep
1 tsk.Salt
1-5 tsk.Peber (Alt efter smag & behag)
1 tsk.rørsukker
3 hårdkogt æg
0.5 Rød, Grøn & Gul peberfrugt
 Lidtcitron saft
 
Opskrift:
Kom tunen i en skål og skil det godt fra hinanden, kom dernæst Mayonnaisen i og rør godt rundt, kom så den bornholmske sennep og dijon i, samt salt, sukker og peber, mix det godt sammen og på køl mens du snitter peberfrugterne og æggene i tren (eller hvad man nu er til) Når skålen har stået på køl lidt, kom da peberfrugten og æggene i og blad det godt sammen, og til sidst kom da lidt citron saft i og lad den stå på køl. Velbekomme :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4094 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu