Tunsalat med Æg og Sennep
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Hr. Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Kom tunen i en skål og skil det godt fra hinanden, kom dernæst Mayonnaisen i og rør godt rundt, kom så den bornholmske sennep og dijon i, samt salt, sukker og peber, mix det godt sammen og på køl mens du snitter peberfrugterne og æggene i tren (eller hvad man nu er til) Når skålen har stået på køl lidt, kom da peberfrugten og æggene i og blad det godt sammen, og til sidst kom da lidt citron saft i og lad den stå på køl. Velbekomme :)
|
|
Opskriften er vist 5230 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne