Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad med krydret fyld

Mørbrad med krydret fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbrad med krydret fyld, billede 4 Mørbrad med krydret fyld, billede 1 Mørbrad med krydret fyld, billede 2 Mørbrad med krydret fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
1 spsk.hvedemel
 en anelse olie til stegning
 spsk.cognac (kan undværes)
 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
 
 Fyld:
50 g.blødt smør
1 tsk.tørret estragon
20 g.rasp
1 fedhvidløg, knust
¼ bdt.hakket persille
 
400 g.aspargeskartofler
 


Opskrift:

Fyld:
Rør smør, rasp, estragon, hvidløg og persille sammen til fyld i svinemørbraden.

Afparer svinemørbrad og skær den halvt igennem på langs. Krydr den indeni med salt og peber og fyld den med krydderurteblandingen. Luk svinemørbraden og ombind med bomuldsgarn.

Brun den af i lidt olie på en varm pande på alle sider. Krydr med salt og peber. Pak den i sølvpapir og lad den så småstege yderligere 25-30 minutter i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn.

Tag svinemørbrad ud og fjern snoren. Pak mørbraden tilbage i sølvpapiret for at lade den trække yderligere 10 min.

Drys lidt mel i panden og afbag panden, hæld bouillon på og lad panden koge af. Tilsæt fløde, kog op og smag saucen til.

Serveres med kogte aspargeskartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (32 stemmer)

Opskriften er vist 80397 gange,
og udskrevet 1972 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steffen  -  2017-03-18 17:27:44
Da der ikke stod noget mht hvad cognacen skulle bruges til, ja så drak jeg den bare såden. Det var også helt iorden 👍🏽😊


Emil  -  2015-04-02 21:28:33
Vildt lækkert. Da jeg ikke havde noget snor brugte jeg bacon i stedet hvilket fungerer lige så godt! Husk at bruge det væske der er i foliet efter mørbraden har været i ovnen til sovsen, det giver den ekstra og god smag


Nikita  -  2011-10-13 16:41:08
Super lækker ret ...


Bente  -  2011-02-12 07:54:15
En rigtig lækker ret - Jeg tilføjede fetaost i fyldet, og serverede ovnstegnet kartofler til, der var vendt i lidt olie, løg og hvidløg


Knud Stovgaard  -  2011-01-15 16:22:31
Hvilken bouillon er der tale om. Hønse,okse,eller grønsags.