Ægte thai suppe

Ægte thai suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 3-4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
3.5 l.vand
3 stænglercitrongræs
1 stort stk ingefær
1-2 frisk chilli
 korriander m. rødder
1-2 store dåser kokosmælk
300 g.kyllingefilet
 rejer store
 tom youm
2-3 lime
2 ciabata brød
1 bakkecampingon
1 pakkecherrytomat
1 posekartofler
 
Opskrift:
vand i en kæmpe gryde tænd helt op for blusset. citrongræs bank det så det flækker i bunden og skær det over på midten. skræl ingefæren og hak det i store stk. bank chillien så det flækker skyl korrianderne og skær rødderne af put to store spsk tom youm i gryden og 1 dåse kokos mælk. alt skal i gryden og koges. afpuds kyllingen og put det afpudsede i gryden. hæld varmt vand over rejerne ca 5 stk pr person og put de de afpillede skaller i gryden skrue kogepladen ned på 5 og lad det hele stå i 2 timer. 20 min før servering tager man en kæmpe skål og siger alt fra gryden smider det ud og hælder suppen tilbage i gryden. kyllingen skæres i tern og kommes i gryden 20 min før servering.
rejerne skal i gryden 5 min før servering


Tips:

man kan også putte kartofler i men de skal i 30- 40 min inden servering. champingon 2 pr person skæres i kvarte og puttes i 2 min før servering. serveres med lime og friske korriander toppe. cherry tomater. og ciabata brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5934 gange,
og udskrevet 83 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu