Nye kartofler med pangrattato
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Kog må, fin kartofler med skrald til de er knapt møre, så passer det med, at krummerne er klar.
Riv brødet fint, men ikke som rasp, i foodprocessor eller blender. Rist brødet langsomt i olivenolie i en sto, dyb, tygbundet pande. Når de beguynder at blive sprødt, tilsættes hvidløget skåret i fine skiver og persillen. Det er fædigt når det hele er duftende og sprødt. Det tager sin tid. Smag til med salt og peber og hæld over de varme kartofler. |
|
Opskriften er vist 3107 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne