Ostekage med chokoladekiks og appelsin
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Birgitte Indsendt : Red : |
|
|
Smør en springform og beklæd bunden med bagepapir.
Kør kiksene igennem blenderen, til de er fint knust. Rør det smeltede smør og kiks godt sammen og fordel det jævnt i formen. Stil den på køl. Pisk ricotta, flødeost og sukker til det er jævnt. Pisk æggeblommer og appelsinskal i. Rør chokoladen i. Hæld det over kiksebunden og glat det ud. Bag kagen i ca. 50 min. ved 175 C. Lad den afkøle i formen, dæk den til og stil den i køleskabet i mindst 8 timer og gerne et døgn. |
|
Opskriften er vist 5005 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne