Marcipan og chokolade rives fint. Æggeblommer, flormelis og vanillesukker piskes hvidt, let og hurtigt over vandbad. Tilsæt vodkaen. Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når fløden vendes i. Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.
Man kan pynte isen med lidt flødeskum og drysse over med lys revet chokolade, eller man kan pynte med cocktailkirsebær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 26530 gange, og udskrevet 590 gange.
Kommentarer
- 2011-02-04 16:57:45 Mærkelig opskrift. hvornår skal man putte chokoladen i..!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider