Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Quinoasalat med rødløg, rosiner og gulerødder

Quinoasalat med rødløg, rosiner og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.gul quinoa
4 dl.vand
1 dl.roiner
3-4 gulerødder groft revet eller skåret i tynde strimler/stænger
1 rødløg i tynde skiver
1 fedhviløg finthakket
10 g.revet ingefær
1 knsp.vanilliepulver
2 spsk.olivenolie
 fintrevet skal og saft af 1 økologisk citron
 salt
 peber
 Evt.æblecidereddike
1 bdt.persille eller lidt salat
 


Opskrift:

Kom quinoaen i en tør gryde og varm den til den begynde at knitre en smule og dufte af nødder. skru ned fo varmen og tørrist nænomt quinoaen til alle frøene er gyldne. Kom vandet direkte i gryden og lad simre i 12-15 min. til alt vandet er opsuget.
Bland de øvrige ingredienser minue persille/salat i en skål og hæld de let afkølede quinoafrø over og top med persille/salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4032 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu