Quinoasalat med rødløg, rosiner og gulerødder

Quinoasalat med rødløg, rosiner og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.gul quinoa
4 dl.vand
1 dl.roiner
3-4 gulerødder groft revet eller skåret i tynde strimler/stænger
1 rødløg i tynde skiver
1 fedhviløg finthakket
10 g.revet ingefær
1 knsp.vanilliepulver
2 spsk.olivenolie
 fintrevet skal og saft af 1 økologisk citron
 salt
 peber
 Evt.æblecidereddike
1 bdt.persille eller lidt salat
 
Opskrift:
Kom quinoaen i en tør gryde og varm den til den begynde at knitre en smule og dufte af nødder. skru ned fo varmen og tørrist nænomt quinoaen til alle frøene er gyldne. Kom vandet direkte i gryden og lad simre i 12-15 min. til alt vandet er opsuget.
Bland de øvrige ingredienser minue persille/salat i en skål og hæld de let afkølede quinoafrø over og top med persille/salat.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5055 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu