gulerødder groft revet eller skåret i tynde strimler/stænger3-4 gulerødder groft revet eller skåret i tynde strimler/stænger
1
rødløg i tynde skiver1 rødløg i tynde skiver
1
fed
hviløg finthakket1 fed hviløg finthakket
10
g.
revet ingefær10 g. revet ingefær
1
knsp.
vanilliepulver1 knsp. vanilliepulver
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
fintrevet skal og saft af 1 økologisk citron fintrevet skal og saft af 1 økologisk citron
salt salt
peber peber
Evt.
æblecidereddike Evt. æblecidereddike
1
bdt.
persille eller lidt salat1 bdt. persille eller lidt salat
Opskrift:
Kom quinoaen i en tør gryde og varm den til den begynde at knitre en smule og dufte af nødder. skru ned fo varmen og tørrist nænomt quinoaen til alle frøene er gyldne. Kom vandet direkte i gryden og lad simre i 12-15 min. til alt vandet er opsuget.
Bland de øvrige ingredienser minue persille/salat i en skål og hæld de let afkølede quinoafrø over og top med persille/salat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4800 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider