Rabarbermuffins med marcipan

Rabarbermuffins med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 18 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Rabarbermuffins med marcipan, billede 4 Rabarbermuffins med marcipan, billede 1 Rabarbermuffins med marcipan, billede 2 Rabarbermuffins med marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
400 gram Rabarber, renset vægt
   
Opskrift:
Marcipan og sukker røres sammen, og det bløde smør tilsættes. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Melet vendes i og til sidst de rensede og fintsnittede rabarber.

Fyldes i muffinsforme ca. 2/3 op.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille ca. 35 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 1730 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20389 (4854 kcal)
KJ pr. stk. 1132 (269 kcal)
Vægt ialt 1530 gram
Vægt pr. stk. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1332 KJ (317 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 19.6 gram
Kulhydrat 31.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu