Leverpostej (råvildt) fra Paradishus

Leverpostej (råvildt) fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Bakker

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Per Wistisen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.lever og hjerte fra et rådyr
400 g.baconterninger
2 løg
2 æg
1 tsk.allehånde
2 tsk.peber
4-5 knuste enebær
6 tsk.salt
6 dl.mælk
60 g.smør
60 g.hvedemel
 
Opskrift:
Hak lever, hjerte, baconterninger og løg én gang i en kødhakker. Tilsæt herefter æg og krydderier - og rør det grundigt sammen.
Lav en opbagning af smør, mel og mælk. Smelt smøret og rør mel i. Tilsæt umiddelbart herefter mælken og rør det grundigt sammen og lad det bage op til en tyk konsistens. Hæl efterfølgende opbagningen i leverpostejblandingen og rør det grundigt sammen.
Hæl derefter blandingen på folieforme. Der bliver ca. 4 a 4-500 gram.
Bag i vandbad ved 175 grader i ca. en time.

Tips:

Meget velsmagende - og fedtfattig.





karakterer:
Opskriften er vist 11888 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-15 23:20:59
Kanon god opskrift!! Jeg brugte kalvelever og kalvehjerte og rigelige mængder af de angivne krydderier. Det blev helt fantastisk velsmagende!

  -   2013-06-10 21:01:32
Jeg vil gerne rette følgende: Reducer salt til 3 tsk. Tilsæt 1 tsk. muskatnød.