Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej (råvildt) fra Paradishus

Leverpostej (råvildt) fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrlever - Dyrelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Per Wistisen

Indsendt :




Ingredienser:
700 g.lever og hjerte fra et rådyr
400 g.baconterninger
2 løg
2 æg
1 tsk.allehånde
2 tsk.peber
4-5 knuste enebær
6 tsk.salt
6 dl.mælk
60 g.smør
60 g.hvedemel
 


Opskrift:

Hak lever, hjerte, baconterninger og løg én gang i en kødhakker. Tilsæt herefter æg og krydderier - og rør det grundigt sammen.
Lav en opbagning af smør, mel og mælk. Smelt smøret og rør mel i. Tilsæt umiddelbart herefter mælken og rør det grundigt sammen og lad det bage op til en tyk konsistens. Hæl efterfølgende opbagningen i leverpostejblandingen og rør det grundigt sammen.
Hæl derefter blandingen på folieforme. Der bliver ca. 4 a 4-500 gram.
Bag i vandbad ved 175 grader i ca. en time.

Tips:

Meget velsmagende - og fedtfattig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6201 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette Wind  -  2019-01-15 23:20:59
Kanon god opskrift!! Jeg brugte kalvelever og kalvehjerte og rigelige mængder af de angivne krydderier. Det blev helt fantastisk velsmagende!


Per Wistisen  -  2013-06-10 21:01:32
Jeg vil gerne rette følgende: Reducer salt til 3 tsk. Tilsæt 1 tsk. muskatnød.