Kefir-Is med grøn mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker vanillekorn og mælk sammen og varm det langsomt op afkøl og hæld kefir i. Frys iscremen rør hver ½ time inden de helt fryser.
Kog mokkabønner op med vand der lige dækker i 5 min. Si vandet fra og hæld kogende vand over krydderurtebladene. afkøl bladene og blend dem. Chokolade smeltes over vandbad. Æggeblommerne piske lyse og luftige med sukker over vandbad. Når piskeriset danner spor er den klar. Myntemousse: Pisk æggemassen sammen med den afkølede chokolade og tilsæt de blendede blade og 3 spsk moccaekstrakt og rør cremen jævn. Vend den stiftpiskede fløde i og stil i køleskab. Desserten formes med spiseske som æg på tallerkner sammen med kefiris og frisk sommerbær. |
|
Opskriften er vist 9845 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne