Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kefir-Is med grøn mousse

Kefir-Is med grøn mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 dl.kefir
 dl.sødmælk
8 past. æggeblommer
135 g.sukker
1 stangvanille
300 g.hvid chokolade
50 g.mokkabønner
4 æggeblommer
30 g.sukker
1 håndfuldcitronmelisse
1 håndfuldmynte
2 dl.fløde
 


Opskrift:

Pisk æg og sukker vanillekorn og mælk sammen og varm det langsomt op afkøl og hæld kefir i. Frys iscremen rør hver ½ time inden de helt fryser.

Kog mokkabønner op med vand der lige dækker i 5 min. Si vandet fra og hæld kogende vand over krydderurtebladene. afkøl bladene og blend dem. Chokolade smeltes over vandbad. Æggeblommerne piske lyse og luftige med sukker over vandbad. Når piskeriset danner spor er den klar.

Myntemousse:
Pisk æggemassen sammen med den afkølede chokolade og tilsæt de blendede blade og 3 spsk moccaekstrakt og rør cremen jævn. Vend den stiftpiskede fløde i og stil i køleskab. Desserten formes med spiseske som æg på tallerkner sammen med kefiris og frisk sommerbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu