Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karry skaldyrssuppe

Karry skaldyrssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.Olie
2 store porer skåret i 1½ cm skiver
4 tsk.finthakket ingefær
1 spsk.Mild karry
1.5 spsk.Finthakket rød chili med kerner (eller efter behag)
7 dl.kokosmælk
7 dl.fiske – eller kyllinge fond (boullion)
0.5 dl.ris
0.5 tsk.safran
1.5 spsk.Limejuice
1.5 tsk.limeskal
12 mellemstore kinarejer (husk at fjerne tarmen)
150 g.Kammuslinger
 Hakket purløg som garniture
 


Opskrift:

Olien varmes i en stor gryde. Tilsæt porre, ingefær, karry og 1 spsk. Chili og sauter i 5 min. Tilsæt nu kokosmælk, fond og ris og bring dette i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min. eller til risene er møre. Nu tilsættes limejuice og de revne limeskræller sammen med safranen, koges videre et par minutter. Til sidst tilsættes rejer og kammuslinger, lad det nu koge yderligere 3 min. og retten er færdig.

Tips:

Server suppen direkte i suppetallerkenen og ganer med purløg og resten af den røde chili.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3109 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu