Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butternut squash suppe

Butternut squash suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 butternut squash
1-5 chili’er (alt efter smag)
1 stort løg
3-5 fedhvidløg (alt efter smag)
 Bouillon (kyllinge- eller grøntsags)
 Lidt fløde (kan undlades eller soyafløde kan anvendes)
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skær butternut squashen over i to halve, skrab kernerne ud og læg den i et fad, smurt med olivenolive. Kødsiden skal vende nedad. Bages v. ca. 200 grader indtil squashen er blød (stik gaffel gennem skindet for at tjekke). Det tager cirka en time.

Hak løg, hvidløg og chilier og steg dem på panden i lidt olivenolie indtil løgene er bløde.

Skrab kødet ud af squashen og over i en blender, tilføj de stegte løg/chili og bouillon efter behov (nb: suppen kan også blendes med en stavblender, direkte i gryden).

Hæld den blendede suppe over i en gryde og varm op, suppen skal ikke koge. Tilføj en smule fløde og smag til med salt og peber og evt. lidt muskatnød.

Server med hjemmebagt brød eller hvidløgsflute. (evt. cremefraise i suppen)


Tips:

TIPS! Gem kernerne fra squashen, skyl dem og rist dem i lidt olie og salt på panden. Lig dem på et stykke køkkenrulle, så fedtet bliver suget ud. De kan drysses over suppen eller spises som en snack.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13424 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu