Butternut squash suppe

Butternut squash suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 butternut squash
1-5 chili’er (alt efter smag)
1 stort løg
3-5 fedhvidløg (alt efter smag)
 Bouillon (kyllinge- eller grøntsags)
 Lidt fløde (kan undlades eller soyafløde kan anvendes)
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær butternut squashen over i to halve, skrab kernerne ud og læg den i et fad, smurt med olivenolive. Kødsiden skal vende nedad. Bages v. ca. 200 grader indtil squashen er blød (stik gaffel gennem skindet for at tjekke). Det tager cirka en time.

Hak løg, hvidløg og chilier og steg dem på panden i lidt olivenolie indtil løgene er bløde.

Skrab kødet ud af squashen og over i en blender, tilføj de stegte løg/chili og bouillon efter behov (nb: suppen kan også blendes med en stavblender, direkte i gryden).

Hæld den blendede suppe over i en gryde og varm op, suppen skal ikke koge. Tilføj en smule fløde og smag til med salt og peber og evt. lidt muskatnød.

Server med hjemmebagt brød eller hvidløgsflute. (evt. cremefraise i suppen)


Tips:

TIPS! Gem kernerne fra squashen, skyl dem og rist dem i lidt olie og salt på panden. Lig dem på et stykke køkkenrulle, så fedtet bliver suget ud. De kan drysses over suppen eller spises som en snack.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14611 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu