Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cupcakes Chokolade

Cupcakes Chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 10 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Amalie 5

Indsendt :


Cupcakes Chokolade, billede 4 Cupcakes Chokolade, billede 1 Cupcakes Chokolade, billede 2 Cupcakes Chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Cupcake:
170 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
130 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Frosting:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanilleessens
2 spsk. Vandmelon. rå
Konditorfarve
   


Opskrift:

Cupcake:
Smelt smørret med chokoladen og pisk det sammen. Pisk (snittede eller hele) nødder i og lad det køle lidt af.
Æg og sukker piskes meget luftigt.
Bland det hele sammen og rør dejen godt igennem.
Fordel dejen i muffinforme og bag ved 175 grader i alm. ovn i ca. 30 minutter.

Frosting:
Rør smør blødt sammen med flormelis.
Tilsæt varmt vand, vaniljeessens og konditerfarve og rør til konsistensen er blød.
Hvis frostingen føles for blød, så tilsæt LIDT ekstra flormelis (ikke for meget da det kan komme til at smage for meget af flormelis).
Stilles på køl i 1 times tid inden den sprøjtes på de færdig bagte kager..
(Cupcakes og frostingen kan laves på samme tid da de ca. tager lige lang tid) (da kagerne skal køle af).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)

Opskriften er vist 20066 gange,
og udskrevet 122 gange.


Energi:
KJ total 24184 (5758 kcal)
KJ pr. stk. 2418 (575 kcal)
Vægt ialt 1184 gram
Vægt pr. stk. 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2042 KJ (486 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 31.0 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maja  -  2013-07-05 18:44:31
Alle dem som ser på disse kommentarer, vil jeg bare gerne lige sige "Skriv en kommentar!!!" Please,,, Du er fantastisk amal5555 :) O_o


Kirstine 0  -  2013-06-26 17:02:37
De er fantastiske


Amalie 5  -  2013-05-19 15:10:21
http://3.bp.blogspot.com/-SzJL-soKLT0/Tw2UkcQltLI/AAAAAAAAADE/LDjLlJ6j0Aw/s1600/cupcakes-chocolate.jpg (Billede af Cupcakesene)


Amalie 5  -  2013-05-19 14:29:40
Antal: 18 små cupcakes eller 9 store cupcakes :)... God appetit