Tvebakker med mælk

Tvebakker med mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : 1

Indsendt af : Victoria R

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.Tvebakker
2 dl.Letmælk konventionel (ikke-økologisk)
25 g.Sukker
 
Opskrift:
Varm mælken helt op til kogepunktet, uden at den koger. Læg de tvebakker i en stor dyb tallerken. Kom sukker på. Hæld den varme mælk ved til brødet.


karakterer:
Opskriften er vist 6151 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ole Arne Sejersen  -  2021-11-12 09:55:56
Som barn syntes jeg, det var en herlig spise - og det gør jeg stadig, som 93-årig

  -  2018-02-10 17:33:24
Dysse det kan man da også, jeg fik det som barn med sødmælk lige fra koen, kun siet og afkølet ;) - det smagte himmelsk, men der skal også kanel på :)

Dysse  -  2016-10-09 12:39:59
Hvorfor kan man ikke benytte økologisk mælk?