Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tvebakker med mælk

Tvebakker med mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : 1

Indsendt af : Victoria R

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.Tvebakker
2 dl.Letmælk konventionel (ikke-økologisk)
25 g.Sukker
 


Opskrift:
Varm mælken helt op til kogepunktet, uden at den koger. Læg de tvebakker i en stor dyb tallerken. Kom sukker på. Hæld den varme mælk ved til brødet.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4960 gange,
og udskrevet 50 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-02-10 17:33:24
Dysse det kan man da også, jeg fik det som barn med sødmælk lige fra koen, kun siet og afkølet ;) - det smagte himmelsk, men der skal også kanel på :)

Dysse  -  2016-10-09 12:39:59
Hvorfor kan man ikke benytte økologisk mælk?