Tvebakker med mælk
Hovedingrediens : - Fryseegnet : 1 Indsendt af : Victoria R Indsendt : Red: |
|
|
Varm mælken helt op til kogepunktet, uden at den koger. Læg de tvebakker i en stor dyb tallerken. Kom sukker på. Hæld den varme mælk ved til brødet.
|
|
Opskriften er vist 6151 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Arne Sejersen - 2021-11-12 09:55:56 Som barn syntes jeg, det var en herlig spise - og det gør jeg stadig, som 93-årig - 2018-02-10 17:33:24 Dysse det kan man da også, jeg fik det som barn med sødmælk lige fra koen, kun siet og afkølet ;) - det smagte himmelsk, men der skal også kanel på :) Dysse - 2016-10-09 12:39:59 Hvorfor kan man ikke benytte økologisk mælk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne