Hindbærlemonade
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : trygvesmor Indsendt : Red: |
|
|
Hindbærsirop:
Bring de ingredienser til hindbærsiropen i kog i en gryde under konstant omrøring. Sæt varmen ned til lav og lad siropen simre i 12 minutter. Mens den simre, sæt en si over en stor skål. Si siropen. Tryk på hindbærene for at få så meget saft som muligt fra dem. Lad siropen køle af i 15 minutter Sæt i kølesabet indtil den er helt kold. For at lave lemonaden, rør siropen, vandet, og citronsaften sammen i en stor kande. Serveres kold med isterninger. |
|
Opskriften er vist 1965 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne