Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Varm kakao 07

Varm kakao 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Diverse varme drikke

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : SaraSchr

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.mælk
2 spsk.sukker
1 spsk.ren kakaopulver
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Sådan gør du:
Varm mælken i en gryde i fem minutter, eller hæld den i koppen og sæt den i mikroovnen (hvis du har sådan en) i ét minut. Mens mælken bliver varm, pisker du fløden, så den bliver til skum. Brug en håndpisker eller et piskeris.
Når mælken er varm, putter du sukker og kakao i, rører rundt med en ske, putter en klat flødeskum på toppen – og voila: Så er der lækker, varm kakao. Man kan evt. bruge nogle af de her tips

Tip 1: Kakao med vaniljesmag
Prøv at putte et lille drys vaniljepulver i mælken. Det giver en dejlig, sød smag.

Tip 2: Flødeskum med et pift
Synes du, flødeskummet er lidt kedeligt? Så prøv at blande en lille klat syltetøj i, inden du pisker fløden. Det smager himmelsk!

Tip 3: Kakao med julesmag
Der er lidt længe til december, men hvis du allerede er ved at være i julestemning, så prøv med et drys kanel. Mums!

Tip 4: Undgå skind
Hvis du har lavet rigtig meget kakao, kan der godt komme skind på. Men det kan du nemt undgå ved at hælde hele molevitten på en termokande, så snart det er færdigt.

Tip 5: Pynt
Top eventuelt med et drys kakao, et skvæt chokoladesovs eller nogle mini-skumfiduser for at gøre det ekstra indbydende

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2042 gange,
og udskrevet 42 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu