Piroger med laks og spinat 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : erik Indsendt : Red: |
|
|
tag butterdegen frem og tø spinate op
pus laksen af og skæ ismå tern pil og hak løget hak dilden tænd ovnen 2.50g svits løget i en gryde ihalvdelen af smøret kom laken i og simre et par min kryder med pebber. tag gryden af varmen ogtilsæt æggeblomme creme fraiche hak spinaten groft og tryk den fri for væde svits den i resten af smøret kryder med pebber hvidløg ruld degen ud til en aflang plade læg dejen på en plade pensel kanterne med sammenpisket æg fordel spinat på mitten og laksen ovenpå og drys med dild pas på kanterne dæk med en ny degplade og tryk kanterne godt sammed med en gaffel lav et par huller i toppen pensel med æg og sæt pirogen iovnen i 8-10 min kommes på et fad og serveres med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 3129 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne