Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Piroger med laks og spinat

Piroger med laks og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : erik

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.butterdej
1 stort bundt dild
300 g.ferskrøget laks
1 løg
3 spsk.smør
1 æggeblomme
1.5 dl.creme fraiche
1 tsk.salt
 stødt peber
250 g.hel frossen spinat
1 fedhvidløg
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
tag butterdegen frem og tø spinate op
pus laksen af og skæ ismå tern
pil og hak løget hak dilden tænd ovnen 2.50g
svits løget i en gryde ihalvdelen af smøret kom laken i og simre et par min
kryder med pebber. tag gryden af varmen ogtilsæt æggeblomme creme fraiche
hak spinaten groft og tryk den fri for væde svits den i resten af smøret kryder med pebber hvidløg
ruld degen ud til en aflang plade
læg dejen på en plade pensel kanterne med sammenpisket æg fordel spinat på mitten og laksen ovenpå og drys med dild pas på kanterne dæk med en ny degplade og tryk kanterne godt sammed med en gaffel lav et par huller i toppen pensel med æg og sæt pirogen iovnen i 8-10 min kommes på et fad og serveres med creme fraiche.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2893 gange,
og udskrevet 59 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu