Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































WhiskySauce

WhiskySauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ib Raakidle

Indsendt :



Ingredienser:
125 g.smør
70 g.tomatpure konc.
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.sukker
2 tsk.rosmarin
8-10 dråberWorcester sauce
2 spsk.Whisky
2.5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde sammen med tomatpuren.

Salt, Peber, Sukker, Rosmarin og Worcestersauce blandes i og koger lidt med, så sukkeret karamelisere lidt.

Whisky hældes ved og der koges til sprit lugten forsvinder.

Piskefløden hældes ved og det hele koger kort op.


Tips:

Kan laves i forvejen men vent med at tilsæt fløden til den skal bruges


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 4113 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu