Chokolade lagkage bunde

Chokolade lagkage bunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
5
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryse egnet

Indsendt af : Bager_freak

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. varmluft.

Smelt margarinen i en lille kasserolle,
pisk den smeltet margarine sammen med sukkeret,
pisk derefter mel og bagepulver i,
og så er det æggenes tur til at blive pisket i.
pisk kakaoen i,
og pisk til sidst vandet forsigtigt i.

hæld dejen ned i en springform,
lad den bage i en forvarmet ovn, (på midterste rille)
på 200 grader C. varmluft i 15-20 min.

Når kagen er færdig, tages den ud af springformen og køles ned, når den er kold bruges der en fiske snøre til at skære bundene ud med da den glider let igennem kagen.

og vo la, chokolade lagekage bundene er klar.





karakterer:
Opskriften er vist 23595 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17570 (4183 kcal)
KJ pr. 3514 (836 kcal)
Vægt ialt 1190 gram
Vægt pr. 238 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1476 KJ (351 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 38.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-28 13:01:39
Kan man bruge smør i stedet for margarine?