Påske cupcakes

Påske cupcakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Simone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blødt smør
175 g.sukker
1 tsk.gul konditorfarve
2 æg str. M/L
175 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
50 g.hakkede mandler
1 dl.mælk
 skal og saft fra ubehandlet appelsin
 
 Topping & pynt:
320 g.flormelis
50 g.smør
125 g.flødeost
1 tsk.Vanilje aroma
 grøn konditorfarve
 gul konditorfarve
 chokolade påskeæg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen, hvis dejen skiller tilsættes en smile af melet.
Tilsæt mælk, appelsinsaft og hakkede mandler og rør sigtet hvedemel, bagepulver og revet appelsinskal i dejen.
Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinsformene.
Bag kagerne i 20-25 min.
Afkøl kagerne på en bagerist.

Creamcheese frosting: Pisk flormelis og smør med en håndmixer ved lav hastighed.
Tilsæt flødeost og pisk i 5 min ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese forstingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

Halver frostingen i to portioner og tilsæt gul og grøn konditorfarve i hver portion. Pynt de afkælede kager med gul frosting og fyld en sprøjtepose med tylle med grøn frosting. Sprøjt en rund rede ovenpå den gule forsting og pynt med chokoladepåskeæg.





karakterer:
Opskriften er vist 8505 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-11 16:08:17
Kan man godt pynte kagerne dagen før de skal spises ☺

  -   2013-03-25 15:56:26
Håber at det går uden mandler