Polsk kartoffel suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ja Indsendt af : jo1103 Indsendt : Red : |
|
|
kog svineskanken til kødet falder af benet.
sig vandet efter kogning af kødet. skræl kartofler og skær dem i tern, kog dem i kød vandet til de er møre, tilsæt bouillonpulveret og grønsager og pasta kog til de er møre, pluk kødet og læg det i suppen, tilsæt A-38/komælk og smag til med bouillonpulver, salt og peber spis brød til. |
|
Opskriften er vist 5156 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne