Rodfrugt krebinetter

Rodfrugt krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Merete

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kartofler
250 g.jordskokker
300 g.kålrabi/ kålroe
150 g.Knoldselleri
2 Æg
100 g.fuldkorns rismel
120 g.Polenta
 Salt
 
 krydderier efter smag jeg brugte
 brændenælde salt
 Muskatnød, stødt
 rodfrugter er milde i smagen men med hvidløg chili etc kan også anbefales
1.50 spsk.olivenolie til at stege i
 
 Panering:
50 g.fuldkorns rismel
60 g.Polenta (majsmel)
 
20 g.Kokosolie til at stege i
 
Opskrift:
Skræl rødderne og skær dem i forholdsvis små stykker. De skal bare moses efter de er kogt, så jo mindre stykker, jo kortere kogetid. Efter kogning skal de køle helt af; så evt. kan du lave det i forvejen. ja ja, det tager tid, men det er det værd!

Bland 2/3 dele af melet sammen med resten af ingredienserne i en skål. -mix godt.
Lad dejen hvile i en halv time på køl og tag den derefter ud og form til store boller;

farsen er løs og skal være det, du skal ikke putte mere mel i, bare være lidt forsigtig og have en let hånd.

Vend dem i resten af ris/majsmelet.

Steg dem i en blanding af kokos og oliven olie på panden i ca 5 minutter på hver side ved mellemhøj temperatur. -de skal have en lys brun farve og være sprøde.

Spis dem varme som tilbehør, kolde på en rugbrød eller til. you name it!

Tips:

Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk





karakterer:
Opskriften er vist 4359 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu