Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rodfrugt krebinetter

Rodfrugt krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Merete

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.kartofler
250 g.jordskokker
300 g.kålrabi/ kålroe
150 g.rodselleri
2 Æg
150 g.fuldkorns rismel (2/3 til fars, 1/3 til panering!!)
180 g.Polenta (majsmel) (2/3 til fars, 1/3 til panering!!)
 Salt krydderier efter smag; jeg brugte brændenælde salt og muskat! -rodfrugter er milde i smagen, men med hvidløg, chili etc kan også anbefales
1.50 spsk.olivenolie til at stege i
20 g.Kokosolie til at stege i
 
Opskrift:
Skræl rødderne og skær dem i forholdsvis små stykker. De skal bare mosses efter de er kogt, så jo mindre stykker, jo kortere kogetid. Efter kogning skal de køle helt af; så evt kan du lave det i forvejen... ja ja, det tager tid, men det er det værd!
Bland 2/3 dele af melet sammen med resten af ingredienserne i en skål. -mix godt.
Lad dejen hvile i en halv time på køl og tag den derefter ud og form til store boller; farsen er løs og skal være det, du skal ikke putte mere mel i, bare være lidt forsigtig og have en let hånd.Vend dem i resten af ris/majsmelet.
Steg dem i en blanding af kokos og oliven olie på panden i ca 5 minutter på hver side ved mellemhøj temperatur. -de skal have en lys brun farve og være sprøde.
Spis dem varme som tilbehør, kolde på en rugbrød eller til.... you name it!

Tips:

Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3307 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu