Rodfrugt krebinetter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Merete Indsendt : Red : |
|
|
Skræl rødderne og skær dem i forholdsvis små stykker. De skal bare moses efter de er kogt, så jo mindre stykker, jo kortere kogetid. Efter kogning skal de køle helt af; så evt. kan du lave det i forvejen. ja ja, det tager tid, men det er det værd!
Bland 2/3 dele af melet sammen med resten af ingredienserne i en skål. -mix godt. Lad dejen hvile i en halv time på køl og tag den derefter ud og form til store boller; farsen er løs og skal være det, du skal ikke putte mere mel i, bare være lidt forsigtig og have en let hånd. Vend dem i resten af ris/majsmelet. Steg dem i en blanding af kokos og oliven olie på panden i ca 5 minutter på hver side ved mellemhøj temperatur. -de skal have en lys brun farve og være sprøde. Spis dem varme som tilbehør, kolde på en rugbrød eller til. you name it! Tips: Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk |
|
Opskriften er vist 4359 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne