Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordskoksuppe med frisk tomat/chili topping

Jordskoksuppe med frisk tomat/chili topping, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Merete

Indsendt :



Ingredienser:
 Suppe:
500 g.jordskokker
300 g.kartoffler
1 lille rødløg
1 fedhvidløg
2 tsk.olivenolie
3 terninger* fløde (knap 0.5 dl)
5 dl.bouillon eller bare vand
 revet muskatnød
 salt
 
 Topping:
5 cherry/blomme tomater
30 g.peberfrugt
0.5 lime
2 fedhvidløg
0.5 Chili
 
Opskrift:
Jordskokkerne kan godt være en smule besværligt og skal man følge alle kloge hoveder siger de altid at man skal sørge for at skrælle dem heeeelt og det er besværet værd og hvid suppe! -jeg kan bare godt lide lidt struktur, så jeg skrællede kun halvdelen af kartoflerne for at få lidt mere kant og smag til, så mine skokker er også ret overfladisk skrællet! Men skyllet; DET er de!

Skokker og kartofler skæres i små stykker af 2x2cm og steges sammen med løg og hvidløg i lidt olie. De skal have en 5 minutter uden at aftage farve. Derefter tilsættes boulion og det koger i 20 minutter (til jordskokkerne er klar).

Imens hakker du tomater og peber i mindre stykker, presser de to fed hvidløg og hakker vilien fint. Bland det hele sammen og pres en halv lime over. -den er skarp!... kan du ikke lide chili kan du godt nøjes med lidt mindre, men det er virkelig intet mindre en genialt, med det super friske ovenpå den søde suppe.

Tilsæt fløden til suppen og kog i yderligere 5 minutter hvorefter suppen blendes og smages til med muskat og salt.

Tips:

Se billeder og opskrifter på livetskrusninger.dk


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2525 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu