Tantetuts søndagsæbleguf

Tantetuts søndagsæbleguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Caramba

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æbler (brugte Pink Lady)
100 g.Marcipan
2 spsk.Brun Farin
1 spsk.Smør
2 tsk.Kanelsukker
 
 Lidt revet mørk chokolade til pynt
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader (almindelig ovn).

Del æblerne i halve, tag kernehuset ud, og lav et hulrum i de halve æbler og stil til side. Riv marcipan i en skål (så er det lettere at blande med de andre ting) tilsæt brun farin og blødt smør, og rør til en ensartet masse. Fordel marcipanmassen i de halve æbler, drys med kanelsukker. Bages i ovnen til æblerne er møre, ca. 30 min. alt efter størrelse. Pynt med revet mørk chokolade lige når de er kommet ud af ovnen, serveres lune med vanilje fraiche, vaniljeis eller flødeskum.

Tips:

Lille lækker og utrolig nem og hurtig dessert/søndagsguf til kaffen.





karakterer:
Opskriften er vist 2445 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu