Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Molokhiya

Molokhiya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MetteMalou

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.frossen Molokhiya (købes i etnisk butikker)
2 kylling a 1000 g.
 Laurbærblade
4-5 kardemommekerner
 Løg skåret i 2 dele
15-20 knuste hvidløg
1 spsk.stødt koriander
1 spsk.citronsaft
 Olie
 Salt
 
Opskrift:
Kog vand med løg, salt, laurbærblade og kardemommekerne i en lille gazepose. Put kyllingerne i, og kog dem til de er møre. Skær dem i pæne stykker og steg dem. Fjern urteposen og mos løget. Kog suppen op, tilsæt den frosne Molokhiya og rør til den er fuldstændig opløst. Smag til med krydderier og lad simre i ca.3-5min (ikke for LÆNGE, da overkogning af molokhiya'en vil få det til at falde til bunden) put løget i suppen. Bland de knuste hvidløg med salt og stødt koriander og svits det gyldent på en pande. Kom det i molokhiya'en, hvor det skal simre med et par minutter. Hæl til slut citron saften i.

Tips:

Serves med ris og brød. Egypterne spiser det også meget med kanin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1739 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu