Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tikka Massala Lasagne

Tikka Massala Lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Icebebi

Indsendt :


Tikka Massala Lasagne, billede 4 Tikka Massala Lasagne, billede 1 Tikka Massala Lasagne, billede 2 Tikka Massala Lasagne, billede 3
Fotograf: Icebebi  

Ingredienser:
1 glasUncle Bens Tikka Massala Sauce (eller lign.)
4 gulerødder
1 pakkebacon
1 ds.kokosmælk
1 løg
5-6 fedhvidløg
500 g.hakket oksekød
1 lille dåse majs
1 peberfrugt (rød og gul er sødere end grøn)
1 tsk.Sambal Oelek (Chilipasta)
1 pakke grove lasagneplader
1 poserevet ost
 
Opskrift:
Steg bacon på en pande. Helst uden fedtstof. Pas på ikke at give det for længe, det må ikke blive helt stift. Tag din bacon af panden og læg det til afdrypning. Et par stykker køkkenrulle på en tallerken klarer tricket

Snit løgene og pres hvidløgene

Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet

Svits løg og hvidløg i gryden. Når det har fået en fin gylden farve, så tilsæt oksefarsen

Når kød, løg og hvidløg er klar i gryden, tilsæt da Tikka Masala og kokosmælk og Sambal Oelek

Når det har kogt lidt tilsætter du peberfrugt, gulerødder og majs

Husk bacon skal med i gryden så klip, riv eller skær den i mindre stykker enten før eller efter stegningen

Så begynder vi at lægge lasagnen samme lagvis. Start med saucen og slut også med saucen så pastaen ikke bliver svedet i ovnen eller sidder fast i bunden af fadet. Fordel revet ost på toppen. Drys evt. lidt paprika øverst, det giver en dejlig smag.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 30 minutter. Alternativt kan du give den 200 grader alm. ovn


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12249 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu