Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinert svinemørbrad

Marinert svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marinert svinemørbrad, billede 4 Marinert svinemørbrad, billede 1 Marinert svinemørbrad, billede 2 Marinert svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Marinade:
0.5 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 knsp. Chili stærk, stødt
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   


Opskrift:

Bland ingredienserne til marinaden sammen og hæld det i en plastikpose. Kom kødet i og luk. Lad det marinere i min. 2 timer og gerne natten over.

Opvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn og steg kødet i ca 30 minutter. Overhæld kødet med marinaden jævnligt.

Stegeskyen/marinaden bliver til en lækker sauce hvis den koges op med 200 g flødeost og jævnes lidt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 228298 gange,
og udskrevet 5770 gange.


Energi:
KJ total 7515 (1789 kcal)
KJ pr. Pers. 1878 (447 kcal)
Vægt ialt 815 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 922 KJ (219 kcal)
Protein 16.0 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anny Olsen   -  2017-11-18 19:41:15
Super lækkert, har også lavet den med kaninkød. Den ene gang havde jeg ikke flødeost så brugte jeg fløde. De gæster jeg har serveret den for har alle skulle ha opskriften 😀


Marianne Søgaard  -  2017-08-24 08:53:28
Virkelig god marinade. Det er ikke sidste gang, jeg laver den. Alle i familien roste den, og selv min kræsne datter på 8 år var vild med den! Og så tager det ingen tid at lave!


Wagner  -  2017-01-22 19:18:12
Det var en stor og god overraskelse som hele familien var vilde med. Brugte halv acacie honning og halv maple sirup. Brugte halv flødeost og lidt madlavningsfløde. Serverede en sprød broccoli salat (uden bacon) til og kogte kartofler/gulerødder. Den er god!!


Connie Lindholm  -  2015-05-25 21:51:24
Super - super lækker ret, der smager herligt, dejlig stærk, når nu vi elsker Chili. :-) :-) :-)


Katrine L  -  2014-10-12 22:30:38
Virkelig god opskrift. Er blevet beordret til at lave den mange gange siden vi prøvede den af. :) Jeg blander også madlavningsfløde i saucen i stedet for flødeost. :)


Johnni  -  2013-02-07 06:58:09
Det er en fantastisk dejlig mørbrad og super sovs. Skal bestemt prøves igen.


Musse2001  -  2012-09-28 17:21:05
FANTASTISK SAUCE.... en meget lækker nem ret...mine gæster elskede kødet og især saucen!


  -  2012-06-15 21:19:55
smager fantastisk vildt godt og mine gæster var vildt med saucen!!!!!!!!!!!!! MUMS


Conny  -  2011-01-10 20:48:23
og tilbehør m. grillet grønne asparges og evt. kartofler, så er den hjemme til goumet middag.


J-B  -  2010-12-28 10:21:08
En super lækker ret - god som gæsteret - alle har været vildt overrasket især over saucen. Kan virkelig anbefales.


Per  -  2010-02-06 21:17:33
Kartoflerne på billedet er rå skivede kartofler stegt på panden.


  -  2008-06-22 11:22:00
MARIANNA - Det er noget af det bedste jeg har smagt til dato. Det giver en virkelig god smag til de fleste kød-retter


Janne  -  2007-08-21 14:22:17
Lækker ret- nem at lave


Lone C.  -  0000-00-00 00:00:00
Velsmagende mørbrad, men sovsen kunne jeg ikke lide.


A-M  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er enig - super lækker og hurtig ret til hverdag og fest. Lækker sauce også hvis man blander madlavningsfløde og røvin i.


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Total lækker ret. Og nem at lave.


PAKman  -  0000-00-00 00:00:00
Stegeskyen bliver virklig til en fantatisk sauce