Vandbakkelser med creme

Vandbakkelser med creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Stk.

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChokoladeC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelser:
2 dl.vand
100 g.smør
2 tsk.sukker
100 g.hvedemel
4 æg
 
 Creme:
 Piskefløde
1 pasteuriserede æggeblomme
 Lidtsukker
 
Opskrift:
Kom vand og smør i en gryde, og kog det op.
Tag gryden af varmen, og kom mel og sukker i. Rør godt rundt.
Tilsæt ét æg ad gangen(husk at piske grundigt pr. æg) og rør til dejen er sammenhængende.

Lav små toppe på en bageplade med bagepapir på, og bag dem i ca. 25 min. ved 200 grader.

HUSK IKKE at åbne ovnen undervejs! Ellers falder de sammen.

Cremen:
Pisk fløden til skum
Pisk æggeblomme og sukker til en æggesnaps.
Til sidst vendes det hele sammen.

Skær vandbakkelserne over på midten og kom lidt creme ind i mellem. Det smager bare mums.






karakterer:
Opskriften er vist 6604 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-09 15:26:58
dejen er ligelovli tynd, men ellers god :)