| |
|
Tyrkiske lammekarbonader
Tyrkiske lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | fårefars500 g. fårefars | 3 | spsk. | fintsmuldret franskbrødskrumme3 spsk. fintsmuldret franskbrødskrumme | 1 | lille | løg1 lille løg | 1 | fed | presset hvidløg1 fed presset hvidløg | 1 | | æg1 æg | 1 | spsk. | hakket persille1 spsk. hakket persille | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | | | groftkværnet peber groftkværnet peber | | | | 20 | g. | margarine til stegning20 g. margarine til stegning | | | |
| |
Kødet blandes med franskbrødskrumme. Løget hakkes fint og røres i kødet sammen med de øvrige ingredienser.
Formes til 6 karbonader der steges på panden i margarine ca. 5 min på hver side.
Serveres med Kartofler eller risblanding med krydderier samt grøn salat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10829 gange, og udskrevet 293 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|