Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkiske lammekarbonader

Tyrkiske lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
500 g.fårefars
3 spsk.fintsmuldret franskbrødskrumme
1 lilleløg
1 fedpresset hvidløg
1 æg
1 spsk.hakket persille
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
20 g.margarine til stegning
 


Tilbehør:
Kartofler eller risblanding med krydderier samt grøn salat.
Opskrift:

Kødet blandes med franskbrødskrumme. Løget hakkes fint og røres i kødet sammen med de øvrige ingredienser.

Formes til 6 karbonader der steges på panden i margarine ca. 5 min på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9417 gange,
og udskrevet 177 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu