Lækre Kaj kager

Lækre Kaj kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie Harrits Nielsen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Bunde:
1 æg
75 g.Sukker
60 g.hvedemel
0.75 tsk.bagepulver
0.5 tsk.vanillesukker
0.5 dl.mælk
 
 Cremen:
300 g.smør
240 g.flormelis
2 tsk.vanille
4 spsk.jordbær (blændet)
2 tsk.citron/lime saft
 
500 g.Marcipan - overtræk
 grøn frugt farve
 
Opskrift:
*Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
*pisk æg og sukker luftig
*bland de tørre ingredienser i skiftevis med mælken
*fordel dejen i 12 muffinsforme
*bages i 12 min

Cremen:
*bland alle ingredienserne til den er blød og cremet
*stil Cremen overdækket i køleskabet
*smør cremen på bundene og sæt dem på køl
*overtræk de lyserøde toppe med den farvet marcipan
*varm en skarp kniv op under varmt vand, skær et snit og vip kniven lidt op og ned så munden åbner sig
* afslut kaj kagen med to små tyk glasur prikker til øjne hvor på der duttes smeltet chokolade på.


Tips:

spring ud i det, det er ikke så svært og de ser og smager fantastisk :) en opvarmet kniv hjælper generelt til arbejdet med frørene. held og lykke





karakterer:
Opskriften er vist 15741 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu