Fastelavnsboller med nutellacream

Fastelavnsboller med nutellacream, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Natalismor

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
200 g.smør
75 g.gær
50 g.sukker
1 tsk.salt
2 æg
2 dl.mælk
 
 Remonce:
100 g.smør
100 g.sukker
1 spsk.gluten
25 g.marcipan
 (blandes sammen til en masse)
 
 Fyld:
1 poseKagecreme
 Nutella
 
 Glasur:
100 g.flormelis
2 tsk.kakao
2 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren opløses i. de øvrige ting puttes i, og dejen æltes godt.
Hæve ca. 15 min, tildækket.

Dejen deles i 2 lige store dele, og rulles ud i firkanter (30x30), som deles i 16 lige store dele.
Anbring 1 tsk remonce på hvert af stykke og dejstykket lukkes godt sammen, og anbringes på en bageplade med bagepapir, med lukningen ned af.
Hæve ca. 5 min.

Tryk hul i bollerne med tommelfingeren, og fyld derefter kagecreme der er blandet op med nutella i (plejer at bruge 200 g nutella, men det er efter smag).

Hæve 20 min, tildækket
Pensles med æg.
Bages ved 220 grader C. i 10-20 min, på midterste rille.

Efter afkøling pyntes bollerne med glasur.


Tips:

Remoncen kan godt undværes, i stedet pyttes fyldet med kagecreme og nutella i. derefter rulles de til boller og pyntes med glasur


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags fastelavnboller

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9082 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2013-02-16 19:19:59
Kagecremen skal vel laves efter anvisningen på pakken? så husk mælken *S*