Grovboller (fedtfattige)

Grovboller (fedtfattige), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6 dl.vand
25 g.gær
1-2 tsk.salt
2 dl.hvedemel
4-5 dl.fuldkornsmel
 
Opskrift:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt. Tilsæt derefter melen lidt efter lidt.
Sæt dejen til hævning i køleskabet i mindst 2 timer ( den er rigtig god hvis den har stået natten over).

Derefter bruges der en ske så dejen ligges som en klat på bagepladen.
Bollerne bages ved ca. 200 grader, omkring 20-25 min (Sådan de har fået lidt farve)

Tips:

Rigtig gode til pølsehorn, pizzasnegle eller til madpakken.


karakterer:
Opskriften er vist 4127 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-05-04 20:38:02
Der er et eller andet HELT galt med denne opskrift. Følger man anvisningen, får man suppe. Der skal slet ikke så meget vand i.

Per  -  2013-02-16 19:18:01
Fuldkornsmel, hvilken slags??